Ring oss 021 - 17 19 60

Om oss

Vi tror på enkelhet. Och det enkla är ofta effektivt. Vi tror dessutom att en bra lösning alltid börjar med en idè. Om hur vi kan skydda värden för dig som driver en liten verksamhet eller är en del i en större organisation. Känner du igen dig i beskrivningen? Då är du förmodligen redan kund eller leverantör till oss.

Men är ett skåp alltid bara ett skåp?

Inte alltid hävdar vi. För det finns faktiskt rätt många saker som skiljer dem åt.
Som konstruktionen, låsfunktionen och hur de är certifierade. Fast den stora skillnaden för dig som kund, är nog vårt sätt att lösa ditt problem. För vi är besatta – av problemlösning! Och genom att kombinera produktkunskap med vår syn på service, skapar vi en lösning som fungerar många år framöver. För dig! Och då har det plötsligt blivit väldigt enkelt att vara kund.

Håbeco Protection är ett mycket välrennomerat företag i kassaskåpsbranschen. Vårt koncept är väl inarbetat och i huset finns mer än 65 års erfarenhet av produktgruppen kassaskåp. Vi fungerar som erfarenhetsbank för såväl försäkringsbolag som säkerhetsfolk inom handeln, stat och kommun.

Vi hanterar alla typer av leveranser, i Sverige såväl som övriga Norden och Europa. Vårt servicenät är väl utbyggt, för att garantera dig som kund snabb hjälp om det skulle behövas.

Våra kunder brukar säga att de speciellt uppskattar vår höga sevicegrad och vårt trevliga bemötande. Snabbhet är viktigt för dig som kund. Det gäller för såväl leveranser som återkoppling. Vi vet detta, och agerar därefter. Våra värdeord är KUNSKAP, SERVICE, OMTANKE. Dessa ord genomsyrar hela vår verksamhet och så länge vi håller oss till dem brukar det bli bra och kul i kontakten med dig som kund.

Vår mission

Vår långa erfarenhet har lärt oss att en nöjd kund är bättre än all annonsering i världen. Håbeco kommer alltid att gå den extra milen som krävs för att du som kund skall känna dig nöjd och trygg med oss och våra produkter.
Våra löften till dig:

Produkten
De produkter som du hittar hos oss ska hålla högsta kvalitet och uppfylla de krav som du ställer som kund. Hos oss skall du hitta produkter i de certifieringar som du behöver.

Företaget
Du skall alltid mötas med värme och respekt från vår sida. Ett samtal med oss skall du minnas med glädje!
Vi skall alltid ge dig den service du behöver och har rätt till. Service är en hederssak för oss.

Snabba leveranser, snabba besked och riktigt god service vet vi är uppskattat och det kan du alltid förvänta dig från vår sida.

Det är mycket sällan som det uppstår problem. Om det trots allt skulle ske så ser vi till att lösa problemet på ett så smidigt och tillmötesgående sätt som möjligt.
Alltid med ditt bästa i åtanke.